Rakennus­palveluiden
ammattilainen
Pyydä tarjous maalaustöistä

Maalaustyöt Tampere ja Pirkanmaa

Maalaustyöt Tampere ja lähiseudut – Toteutamme ammattitaidolla kaikki maalaustyöt Pirkanmaalla ja lähialueilla. Meiltä saat laadukasta maalausjälkeä rakennuksen sisä- ja ulkopintoihin, oli kyseessä sitten kerrostalo, omakotitalo tai vaikkapa peltikatto. Tilaa siis sisämaalaus tai ulkomaalaus meiltä jo tänään.

Me hoidamme kaikenlaiset maalaustyöt Tampereella ja lähialueilla asiakkaan toiveiden mukaan. Toteutamme julkisivumaalaukset omakoti- ja kerrostaloihin sekä kaikkiin muihin ulkopintoihin, kuten kattoihin. Sisämaalaukset onnistuvat katosta lattiaan esimerkiksi muun remontin osana. Kysy lisää maalaustöistä Tampereella ja niiden eri vaihtoehdoista!

Maalaustyöt Tampere – Kysy lisää »

Asiakastarina: Omakotitalon ulkomaalaus, Hämeenlinna, 180 m2

Maalaustöille tuli tarvetta, kun 80-lukulaisen omakotitalon ulkovuoraus kaipasi jo uutta maalikerrosta ylleen. Omistaja oli valinnut kodilleen kokonaan uuden värin ja ennen keltaisesta talosta tehtiin kauniin sininen.

Ennen kuin päästiin maalaamaan, purettiin ikkunavuorilaudat ja poistettiin maalaustyön tieltä esimerkiksi ulkovalaisimet. Sen jälkeen maalattavat pinnat pestiin.

Maalia levitettiin kaksi kerrosta, jotta maalipinnasta saatiin peittävä ja kestävä. Tämän jälkeen rakennettiin kokonaan uudet ikkuna- ja ovipuitteet vanhojen, jo huonokuntoisiksi ehtineiden tilalle. Lopputuloksena vanhempi talo nuoreni silmissä ja kestää taas vuosikymmenen säiden myllerryksessä. Maalaustyön myötä talon yleisilme muuttui tyylikkääksi ja viimeistellyksi.

Katso alta kuvia kohteesta!


Maalaustyöt Tampere – Ulkona ja sisätiloissa

Toteutamme sekä omakoti- että kerrostalojen maalaustyöt Tampereella ja lähialueilla, myös sisätiloissa. Maalaustyöt Tampereen seudulla kattavat laadukkaan perusmaalauksen, mutta yhteistyökumppaneidemme kautta voimme toteuttaa myös personoituja ja yksityiskohtaisia maalausurakoita. Voimme maalata tarvittaessa myös esimerkiksi lattian tai muita pintoja.

Ennen pintojen maalausta teemme tarvittavat pohjatyöt eli poistamme tapetit ja tasoitamme pinnan. Tarvittaessa saat meiltä myös kokonaisvaltaiset huoneistoremontit, jolloin voimme toteuttaa koko urakan katosta lattiaan. Meiltä saat myös laadukkaat kylpyhuoneremontit.

Katot ja julkisivut

Toteutamme julkisivumaalaukset omakotitaloihin ja kerrostaloihin ripeästi ja kustannustehokkaasti. Maalaustyöt tehdään pääsääntöisesti Tampereella ja lähiseudulla, mutta sovittaessa myös kauempana. Meiltä saat myös pelti- ja tiilikattojen pesut, pinnoitukset ja maalaukset vuosien kokemuksella. Käytämme maalaustöihin korkeapaineruiskua. Kysyy lisää ulkomaalauksesta meiltä, niin tulemme tekemään maalaustyöt Tampereella sekä muissa pirkanmaalaisissa kohteissa!

Laadukkaat maalaustyöt Tampereella – A-Rakentajat auttaa!

Maalaustyöt aloitetaan aina alkukartoituksesta, sillä töiden aikataulutus ja mitoitus on helpompi suunnitella paikan päällä. Alkukartoitukseemme sisältyy myös arvio siitä, vaatiiko pinta laajempaa käsittelyä ennen uutta maalipintaa. Jos esimerkiksi laudat ovat huonossa kunnossa, suosittelemme uusimaan ne ennen maalaustöiden aloittamista. Voimme myös toteuttaa pintojen uusimisen.

Olemme asiakaslähtöinen toimija, ja haluamme tehdä jokaisen työn huolella ja siististi, kaikkien sääntöjen mukaan ja hyvässä hengessä. Teemme maalaustyöt Tampereella, mutta palvelemme asiakkaita myös muualla. Meiltä saat laadukkaat maalaustyöt Tampereella ja muut remontit asiantuntevasti. Kysy lisää palveluistamme!

Toteutamme myös huoneisto- ja kylpyhuoneremontit

Copyright © 2024 A-Rakentajat Oy

Lähetä tarjouspyyntö