Rakennus­palveluiden
ammattilainen
Pyydä tarjous

Huoneistoremontti Tampereella asiantuntijan ottein

Täyden palvelun huoneistoremontti Tampereen seudulla avaimet käteen -periaatteella. Teemme remontit lattiasta kattoon asiakkaan tarpeiden mukaan.

Huoneistoremontti katosta lattiaan ja kaikkea siltä väliltä

A-Rakentajilta laadukas ja kokonaisvaltainen huoneistoremontti Tampereella ja lähialueilla. Autamme tarvittaessa remontin suunnittelussa, ja tarjoamme asiantuntemustamme remontin toteuttamiseen. Pyrimme aina etsimään asiakkaallemme ratkaisun, joka sopii budjettiin tai jää sen alle. Asiakkaitamme ovat pääosin yksityishenkilöt, taloyhtiöt ja isännöintitoimistot.

Meiltä onnistuvat kaikki huoneistoremontin osa-alueet kuten maalaustyöt, tapetointi, lattiat ja katot. Lisäksi toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit ja vahinkosaneeraukset (esim. vesivahinkokohteet). Voimme myös purkaa asunnon ja remontoida sen kerralla uuteen uskoon.


Meille on kunnia-asia tehdä asiat hyvin

Siksi huolehdimme, että työnjälkemme säilyy kohteesta riippumatta laadukkaana, pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja tietenkin varmistamme, että myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Toteutamme huoneistoremontit vuosien tuomalla ammattitaidolla, tarvittiinpa kohteessa uudis- tai korjausrakentamista, vahinkosaneerausta, tilamuutosta, maalausta tai vain pientä pintaremonttia.

Autamme mielellämme myös huoneistoremontin ja kohteen suunnittelussa. LVI-S-työt luotamme asiantuntevien yhteistyökumppaneidemme käsiin.

Lue alta toteutuneista urakoistamme!


Asiakastarina: Omakotitalon huoneistoremontti, Kangasala, n. 300 m2

Valmis huoneistoremontti Kangasala
Remontoimme suuren, kolmikerroksisen, arkkitehdin suunnitteleman, 70-luvun omakotitalon sisätilat kauttaaltaan ja maalasimme talon ulkopinnat. Vanha talo kaipasi jo saattelua nykypäivään ja kattavan huoneistoremontin avulla saatiin modernisoitua paitsi talon ilme myös sen käytettävyys.

Vanha keittiö purettiin pois kokonaan ja tilalle rakennettiin uusi, tämän päivän vaatimuksiin hyvin vastaava, tyylikäs keittiö. Tilavaan keittiöön asennettiin myös lattialämmitys ja näyttävä laattalattia 60 x 120 cm:n laatoista.

Seinät ja katto maalattiin tyylikkäin sävyin ja keittiöön valittiin niihin sopivat, laadukkaat kalusteet. Luotettavat ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme tekivät kohteen sähkö- ja putkityöt tinkimättömällä ammattitaidollaan.

Yläkerta maalattiin kauttaaltaan ja myös sinne asennettiin lattian oikaisun jälkeen sama, näyttävä laattalattia kuin alas. Portaat rakennettiin uusiksi komeasti kivestä.

Myös talon kaksi WC:tä kirjastohuone aulatilat makuuhuone sekä vierashuone remontoitiin pinnoiltaan uusiksi. Nyt ne palvelevat hienosti paitsi kotiväkeä myös vaativintakin vierailijaa.

Tämän ylvään kodin ulkopuoli koki myös muodonmuutoksen. Ajan myötä lahosta kärsinyttä ulkovuorausta uusittiin ja ulkoseinät saivat ylleen uuden, kaunissävyisen maalihunnun. Uusi maalipinta kestää seuraavat 15 vuotta huoltovapaasti.

Asunnon pintojen suunnittelusta ja materiaali- ja värivalinnoista vastasi asukas itse. Huomionarvoista on, että kodissa asuttiin koko noin kolme kuukautta kestäneen huoneistoremontin ajan. Remontti siis sujui varsin mallikkaasti. Yhteyttä asiakkaan kanssa pidettiin puhelimitse, mutta myös sitä varten perustetun WhatsApp-ryhmän kautta. Näin kaikkien osapuolten toiveista ja remontin erilaisista toteutusmahdollisuuksista saatiin nopeasti sovittua.

Katso alta kuvia toteutuksesta!


Remontit Tampereella ja lähiseudulla

Huoneistoremontti tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, ennalta laadittujen suunnitelmien mukaan. Prosessi lähtee liikkeelle siitä, että asiakas ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujen kautta.

  • Kartoituskäynti (Tampereen seudulla)
  • Tarjouksen laskeminen
  • Asbestimittaus
  • Materiaalien hankinta
  • Eri töiden toteuttajat (esim. sähkö- ja putkiasentajat)
  • Aikataulutus
  • Toteutus

Asiakas voi hankkia tarvittavat materiaalit itse, mutta myös me voimme auttaa hankintojen tekemisessä. Meillä on oikeanlaiset välineet tavaroiden kuljetukseen. Kun asiakas valitsee materiaaliluettelosta esimerkiksi toivomansa pinta- ja lattiamateriaalit, mittaamme huoneiston ja laskemme kunkin materiaalin menekin. Sen jälkeen noudamme materiaalit, kuljetamme ne paikan päälle ja ryhdymme sovitusti työhön.

Asiakas voi halutessaan hankkia myös vaadittavat sähkö- ja putkiasentajat itse, mutta se onnistuu kätevästi myös meidän laajan yhteistyöverkostomme kautta. Tämä takaa jouhevan yhteistyön, sillä tekijät ja heidän työmenetelmänsä ovat meille tuttuja.


Miksi juuri A-Rakentajat?

Teemme huoneistoremontit lähellä asiakasta, joten meille on tärkeää, että toimimme kaikissa tilanteissa asiakkaamme toiveiden ja sääntöjen mukaan. Olemme ystävällisiä, mukavia ja asiakaspalveluhenkisiä persoonia. Haluamme myös pitää viestintämme aktiivisena ja selkeänä asiakkaidemme suuntaan, jotta tieto kulkee mahdollisimman hyvin. Pidämme työympäristön siistinä.

Vaikka olemme tuore yritys, meillä on alalta kymmenien vuosien kokemus ja ammattitaito. Kilpailukykyisillä ja läpinäkyvillä hinnoilla sekä asiakaslähtöisyydellä takaamme sen, että etsimme aina asiakkaallemme parhaan ja edullisimman ratkaisun. Pystymme reagoimaan kyselyihin nopeallakin aikataululla, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on suunnitteilla huoneistoremontti Tampereella tai lähiseudulla. Meiltä remontit avaimet käteen periaatteella!

Toteutamme myös kylpyhuoneremontit ja maalaustyöt

Copyright © 2024 A-Rakentajat Oy

Lähetä tarjouspyyntö