Rakennus­palveluiden
ammattilainen
Pyydä tarjous

Huoneistoremontti Tampereella asiantuntijan ottein

Täyden palvelun huoneistoremontti Tampereen seudulla avaimet käteen -periaatteella. Teemme remontit lattiasta kattoon asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kysy lisää »

Huoneistoremontti katosta lattiaan ja kaikkea siltä väliltä

A-Rakentajilta laadukas ja kokonaisvaltainen huoneistoremontti Tampereella ja lähialueilla. Autamme tarvittaessa remontin suunnittelussa, ja tarjoamme asiantuntemustamme remontin toteuttamiseen. Pyrimme aina etsimään asiakkaallemme ratkaisun, joka sopii budjettiin tai jää sen alle. Asiakkaitamme ovat pääosin yksityishenkilöt, taloyhtiöt ja isännöintitoimistot.

Meiltä onnistuvat kaikki huoneistoremontin osa-alueet kuten maalaustyöt, tapetointi, lattiat ja katot. Lisäksi toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit ja vahinkosaneeraukset (esim. vesivahinkokohteet). Voimme myös purkaa asunnon ja remontoida sen kerralla uuteen uskoon.


Remontit Tampereella ja lähiseudulla

Huoneistoremontti tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, ennalta laadittujen suunnitelmien mukaan. Prosessi lähtee liikkeelle siitä, että asiakas ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujen kautta.

  • Kartoituskäynti (Tampereen seudulla)
  • Tarjouksen laskeminen
  • Asbestimittaus
  • Materiaalien hankinta
  • Eri töiden toteuttajat (esim. sähkö- ja putkiasentajat)
  • Aikataulutus
  • Toteutus

Asiakas voi hankkia tarvittavat materiaalit itse, mutta myös me voimme auttaa hankintojen tekemisessä. Meillä on oikeanlaiset välineet tavaroiden kuljetukseen. Kun asiakas valitsee materiaaliluettelosta esimerkiksi toivomansa pinta- ja lattiamateriaalit, mittaamme huoneiston ja laskemme kunkin materiaalin menekin. Sen jälkeen noudamme materiaalit, kuljetamme ne paikan päälle ja ryhdymme sovitusti työhön.

Asiakas voi halutessaan hankkia myös vaadittavat sähkö- ja putkiasentajat itse, mutta se onnistuu kätevästi myös meidän laajan yhteistyöverkostomme kautta. Tämä takaa jouhevan yhteistyön, sillä tekijät ja heidän työmenetelmänsä ovat meille tuttuja.

Miksi juuri A-Rakentajat?

Teemme huoneistoremontit lähellä asiakasta, joten meille on tärkeää, että toimimme kaikissa tilanteissa asiakkaamme toiveiden ja sääntöjen mukaan. Olemme ystävällisiä, mukavia ja asiakaspalveluhenkisiä persoonia. Haluamme myös pitää viestintämme aktiivisena ja selkeänä asiakkaidemme suuntaan, jotta tieto kulkee mahdollisimman hyvin. Pidämme työympäristön siistinä.

Vaikka olemme tuore yritys, meillä on alalta kymmenien vuosien kokemus ja ammattitaito. Kilpailukykyisillä ja läpinäkyvillä hinnoilla sekä asiakaslähtöisyydellä takaamme sen, että etsimme aina asiakkaallemme parhaan ja edullisimman ratkaisun. Pystymme reagoimaan kyselyihin nopeallakin aikataululla, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on suunnitteilla huoneistoremontti Tampereella tai lähiseudulla. Meiltä remontit avaimet käteen periaatteella!

Toteutamme myös kylpyhuoneremontit ja maalaustyöt

Copyright © 2020 A-Rakentajat Oy

Lähetä tarjouspyyntö