Rakennus­palveluiden
ammattilainen
Pyydä tarjous

Kotipizza luottaa A-Rakentajien laatuun

Kun Kotipizza etsi kumppania uusien toimitilojen rakentamiseen sekä vanhojen remontoimiseen, A-Rakentajat tarttui haasteeseen. Yhteistyö on jatkunut pitkään, koska työnlaatu on ollut erinomaista ja A-Rakentajat tietää, mitä Kotipizza tarvitsee. 

Olemme tehneet jokusen vuoden nyt yhteistyötä. A-Rakentajat on tehnyt täysin uusia kohteita tyhjien seinien sisälle, ja he ovat myös remontoineet jo olemassa olevia ravintoloita. 

Törhösen mukaan kohteiden saneeraus on haastavaa, koska aikataulu on tiukka. 

”Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja joustavasti. Meillä on yleensä aika tiukka aikataulu, koska kun ravintola on kiinni, niin deadline on tiukka. Yrittäjä ei voi tehdä työtään, kun paikka on remontissa, joten aikataulussa pysyminen on tärkeää ja se on onnistunut A-Rakentajilta todella hyvin.” Törhönen sanoo. 

Joustavuus ja luotettavuus tekevät vaikutuksen 

A-Rakentajien toimintaa Törhönen kuvailee ensiluokkaiseksi. Ongelmatilanteisiin osataan myös suhtautua niiden vaatimalla asenteella. 

”Joustavuutta todellakin löytyy, se on ehdottomasti heidän vahvuutensa. He vastaavat aina viesteihin ja puheluihin sekä pitävät sen, mistä olemme puhuneet. Jos he eivät pitäisi kanssani näin hyvin yhteyttä, niin se vaikeuttaisi elämääni paljon.” Törhönen naurahtaa. 

Jos muokattavaa tai korjattavaa on tullut, A-Rakentajat ovat hoitaneet asian nopealla aikataululla. 

”Jos jotakin on tullut, niin se on aina korjattu. Siinä ei kauaa mene, että sieltä vastataan ja ratkaistaan ongelma.” 

Kun ravintola valmistuu, se otetaan käyttöön heti

Kotipizzan ravintolat noudattavat käytännössä samanlaista kaavaa, mutta haasteelliset tilat tai erikoisuudet saattavat tuoda välillä haasteita. 

”Heillä on toki myös se etu, että he tietävät, mistä tilataan mitkäkin materiaalit. Käytännössä kaikki ravintolat tehdään samalla muotilla, mutta välillä tehdään myös variaatioita. Jos ravintola sijoitetaan vaikkapa entisen pankin tai apteekin tiloihin, niin silloin täytyy tehdä erilaisia ratkaisuja.” Törhönen kertoo. 

Myös työlaatu vastaa Törhösen mukaan Kotipizzan tiukkoja vaatimuksia. Remontoidut ravintolat menevät käyttöön lähes saman tien. 

”Olen nähnyt työmailla, että työjälki on hyvää ja tarkkaa. Yrittäjiltä ei ole myöskään tullut valituksia. Ravintolat tehdään heille käytännössä valmiiksi, eli he tulevat remontin jälkeen sinne ja laittavat uunit päälle ja pitsat paistumaan melkein saman tien.” 

Copyright © 2024 A-Rakentajat Oy

Lähetä tarjouspyyntö