Rakennus­palveluiden
ammattilainen
Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontti Tampereella toiveidesi mukaan

Laadukas kylpyhuoneremontti Tampereen seudulla A-Rakentajilta aina asiakkaan toiveiden mukaan. Saat koko paketin kosteusmittauksista kylpyhuoneen purkuun ja kasaukseen samasta osoitteesta.

Toteutamme kylpyhuoneremontit Tampereella ja lähialueilla pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Olemme mukavia ja ihmisläheisiä persoonia, ja haluamme jättää jälkeemme laadukkaasti ja siististi toteutetun remontin sekä tyytyväiset asiakkaat. Pystymme toteuttamaan urakat nopeallakin aikataululla!

Kutsu meidät arviointikäynnille »

Kuinka kylpyhuoneremontti toteutetaan?

  • Arviokäynti paikan päällä
  • Tarjous
  • Asbestimittaukset
  • Kosteusmittaukset
  • Materiaalihankinnat
  • Kylpyhuoneen purku ja kuivaus
  • Pintojen korjaus ja uusiminen
  • Sähkö- ja lvi-työt kumppaneiden kautta

Asiakas voi tehdä kylpyhuoneremonttiin tarvittavat materiaalihankinnat itse tai jättää sen meidän huoleksemme. Kaakelit ja muut materiaalit painavat paljon, joten kuljetuspalvelumme toimii kätevänä apuna urakassa. Asiakas valitsee haluamansa materiaalit, me mitoitamme menekin ja noudamme tuotteet suoraan työmaalle.

Pesutilat Tampereella siistillä jäljellä

Me pidämme työmaan siistinä remontin aikana ja siivoamme jäljet urakan jälkeen. Kylpyhuone puretaan alipaineistettuna eli asuntoon ei tule pölyhaittoja. Huolehdimme siitä, että kylpyhuoneremontti haittaa asumista mahdollisimman vähän. Lisäksi pyrimme siihen, että tiedotamme asukkaita ja taloyhtiöitä remontin vaiheista mahdollisimman selkeästi.

Puramme kylpyhuoneen perusrunkoon asti ja korjaamme, jos rakenteista löytyy ongelmia. Meiltä saat myös kuivatuspalvelun. Kun kylpyhuone on kuiva, tasoitamme ja levytämme seinät, teemme vesieristeet sekä valamme ja laatoitamme lattiat. Sen jälkeen lvi- ja sähköasentajat tekevät tarvittavat viimeistelyt.

Kylpyhuoneremontti yhteistyössä

Yhteistyö on kanssamme helppoa, sillä meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, toimiva palvelu ja laadukas lopputulos. Meiltä kylpyhuoneremontti avaimet käteen -pakettina, jolloin asiakkaan vastuulle jää ainoastaan materiaalien valitseminen.

Palvelemme asiakkaita Tampereella ja lähiseudulla. Aikataulutamme työt asiakkaan toiveiden mukaan ja urakka etenee käsissämme tehokkaasti. Pyrimme aina löytämään asiakkaallemme edullisimman kokonaisratkaisun ja järkevimmän toteutustavan. Meiltä saat myös ammattitaitoiset huoneistoremontit, maalaustyöt ja vahinkosaneeraukset, kuten vesivahinkokohteet. Kysy lisää!

Toteutamme myös sauna- ja huoneistoremontit

Copyright © 2020 A-Rakentajat Oy

Lähetä tarjouspyyntö