Rakennus­palveluiden
ammattilainen
Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista

Kylpyhuoneremontti Tampere – toiveidesi mukainen kylpyhuone

Kylpyhuoneremontti Tampere ja lähialueet Remontoimme kylpyhuoneen aina asiakkaan toiveiden mukaan. A-rakentajilta saat laadukasta palvelua ja koko paketin kosteusmittauksista kylpyhuoneen purkuun sekä kasaukseen samasta osoitteesta.

Kylpyhuoneremontti Tampereella ja lähiseudulla toteutetaan toimestamme pitkällä kokemuksella sekä vankalla ammattitaidolla. Olemme mukavia ja ihmisläheisiä persoonia, joten haluamme jättää jälkeemme laadukkaasti sekä siististi toteutetun remontin, mihin asiakkaat voivat olla tyytyväisiä. Ota yhteyttä, jos ajatuksissasi on kylpyhuoneremontti Tampereella! Pystymme toteuttamaan urakat nopeallakin aikataululla.

Kylpyhuoneremontti Tampere – Kysy lisää

Kuinka kylpyhuoneremontti toteutetaan?

Kylpyhuoneremontti aloitetaan arviointikäynnillä, jonka avulla selvitetään remontin tarve sekä mahdollinen laajuus. Tämän jälkeen asiakas saa tarjouksen, jonka perusteella voi päättää remontin aloittamisesta. Kylpyhuoneremontti toteutetaan sovitulla aikataululla ja asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme työt ripeästi ja asukkaat huomioiden, jotta kylpyhuoneremontista ei syntyisi häiriötä.

Näin kylpyhuoneremontti etenee:

 • arviokäynti paikan päällä
 • tarjous
 • asbestimittaukset
 • kosteusmittaukset
 • materiaalihankinnat
 • kylpyhuoneen purku ja kuivaus
 • pintojen korjaus ja uusiminen
 • sähkö- ja lvi-työt kumppaneiden kautta

Asiakas voi tehdä kylpyhuoneremonttiin tarvittavat materiaalihankinnat itse tai jättää sen meidän huoleksemme. Kaakelit ja muut materiaalit painavat paljon, joten kuljetuspalvelumme toimii kätevänä apuna urakassa. Asiakas valitsee kylpyhuoneremonttiin haluamansa materiaalit, me mitoitamme menekin ja noudamme tuotteet suoraan työmaalle.

Ole siis yhteydessä A-Rakentajiin, kun etsinnässä on kylpyhuoneremontti Tampereella täydellä palvelulla!


Kylpyhuoneremontti Tamperella A-luokan asenteella

Huolehdimme, että kylpyhuoneremontin työjälki säilyy kohteesta riippumatta laadukkaana, pidämme kiinni sovituista kylpyhuoneremontin aikatauluista ja tietenkin varmistamme, että myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Toteutamme kylpyhuoneremontin Tampereella suunnittelusta toteutukseen vuosien tuomalla ammattitaidolla, tarvittiinpa kohteessa uudis- tai korjausrakentamista, vahinkosaneerausta, tilamuutosta, maalausta tai vain pientä pintaremonttia.

Oli kylpyhuoneremontti suuri tai pieni, meille se on aina yhtä tärkeä. Ota siis yhteyttä soittamalla 044 2715 298 tai sähköpostilla a.rakentajat@gmail.com, mikäli ajatuksissasi on kylpyhuoneremontti Tampereella tai lähialueilla! Keskustellaan ajatuksistanne yhdessä.

Lue alta toteutuneista kylpyhuoneremonteistamme ja kokemuksia meistä!


Asiakastarina: Rivitalohuoneiston kylpyhuoneremontti Tampere x 5

80-luvun taloyhtiön kosteusvaurioista kärsineet osakehuoneistojen kylpyhuoneet saneerattiin uuteen uskoon. Koska rakennusajankohdalle tyypillisesti kylpytiloja ei ollut vesieristetty, ajan saatossa rakenteet olivat päässeet kastumaan ja kylpyhuoneremontti käynyt ajankohtaiseksi.

Vanhan kylpyhuoneen saneeraus alkaa asbestikartoituksesta. Pinnat purettiin, kastunut alue kartoitettiin ja aloitettiin kylpyhuoneiden kuivatus. Kun pesutilat saatiin jälleen kuiviksi, oli aika rakentaa uutta puretun tilalle. Osaan asuntoja uusittiin myös saunatilat kylpyhuoneremontin yhteydessä. Yhtiössä oli sovittu, että asukkaat saivat valita tiettyyn hintaluokkaan saakka vesikalusteet pintamateriaalit sekä kaapistot.

Kaikkiin kaakelilattioihin asennettiin mukavuuslämmitykset kylpyhuoneremontin yhteydessä, jotta kylpyhuoneen käyttö on mukavampaa. Samalla tekniikka muutettiin nykyvaatimusten mukaiseksi. Mm. viemäröintejä uusittiin, sillä lattiakaivot olivat osin hapertuneet ja rikkoutuneet.

Uutta, nykyaikaista ilmettä kylpyhuoneisiin saatiin vaihtamalla raskaat, kiinteät suihkuseinät kylpyhuoneremontin yhteydessä tyylikkäisiin lasiseiniin.


Siisti kylpyhuoneremontti Tampereen alueella

Me pidämme työmaan siistinä kylpyhuoneremontin aikana ja siivoamme jäljet urakan jälkeen. Kylpyhuone puretaan alipaineistettuna eli asuntoon ei tule pölyhaittoja. Huolehdimme siitä, että kylpyhuoneremontti haittaa asumista mahdollisimman vähän. Lisäksi pyrimme siihen, että tiedotamme asukkaita ja taloyhtiöitä remontin vaiheista mahdollisimman selkeästi.

Olemme ammattitaitoinen toimija, joka hoitaa laadukkaat kylpyhuoneremontit Tampereen seudulla alusta loppuun. Puramme kylpyhuoneen huolellisesti perusrunkoon asti ja korjaamme, jos rakenteista löytyy ongelmia. Meiltä saat myös kuivatuspalvelun. Kun kylpyhuone on kuiva, tasoitamme ja levytämme seinät, teemme vesieristeet sekä valamme ja laatoitamme lattiat. Sen jälkeen lvi- ja sähköasentajat tekevät tarvittavat viimeistelyt.

Ole siis yhteydessä meihin, kun etsinnässä on laadukas ja ammattitaitoinen kylpyhuoneremontti Tampereen seudulla!

Kysy lisää kylpyhuoneremontista

Milloin kylpyhuoneremontti on ajankohtainen? 

Kylpyhuoneremontti on kodin yksi keskeisimmistä tiloista ja se heijastaa asumismukavuutta ja kodin arvoa. Vuosien saatossa jatkuva kosteuden vaikutus, kuluminen ja esteettiset sekä toiminnalliset seikat tekevät kylpyhuoneremontista ajankohtaisen asian. Yksi tavallisimmista syistä päivittää kylpyhuone on sen vanhentunut ulkoasu tai kuluneet pinnat. Ajan hermolla pysyminen ja tilan kohentaminen moderniksi voi merkittävästi parantaa viihtyvyyttä. A-Rakentajat toteuttaa tilat uudistavan kylpyhuoneremontin Tampereella ja lähialueilla. 

Kosteusvaurioiden ja homeongelmien havaitseminen on kiireellinen merkki kylpyhuoneremontin tarpeesta. Tällaiset ongelmat voivat olla terveydelle vaarallisia ja edellyttävät välittömiä korjaustoimia. Nykyiset rakennusmääräykset asettavat tiukat vaatimukset vesieristysten suhteen, joten jos kylpyhuoneesi ei ole näiden standardien mukainen, on syytä ajatella remonttia vakavasti. 

Kun perheen elämäntilanne muuttuu tai ikääntymisen myötä liikkuminen ja tarpeet muuttuvat, remontti voi tarjota arvokkaita parannuksia kuten esteetöntä pääsyä suihkuun tai tarpeellisia säilytystiloja. Myös asuntoa myydessä kylpyhuoneremontti voi olla viisas investointi, sillä päivitetty ja viehättävä kylpyhuone nostaa kiinteistön markkina-arvoa ja lisää sen houkuttelevuutta. 

Ekologinen ja taloudellinen hyöty on yhä useammin remontin perusteena. Uuden teknologian ansiosta vettä ja energiaa säästävät laitteet voivat vähentää kulutusta ja laskea asumisen kustannuksia. Lisäksi kylpyhuone on monille se paikka, jossa voimme rentoutua päivän päätteeksi. Jos nykyinen kylpyhuoneesi ei täytä näitä toiminnallisia tai henkisiä tarpeita, kylpyhuoneremontti voi olla ratkaisu parempaan päivittäiseen hyvinvointiin. 

Kylpyhuoneremontin hyödyt 

 • Asumismukavuus 
 • Uudistunut ilme 
 • Ekologisuus 
 • Toimivuus ja funktionaalisuus 

Jos kylpyhuoneremontti Tampereella on ajankohtainen, A-Rakentajat on valmiina tarjoamaan apuansa. Keskitymme tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisen palvelun, huolellisen työskentelyn ja viimeistellyn lopputuloksen. Annamme töillemme takuun ja noudatamme kaikkia alan standardeja, jotta kylpyhuoneestasi tulee paitsi kaunis myös kestävä ja turvallinen. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää unelmiesi kylpyhuoneen toteutuksesta! 

Kylpyhuoneremontti Tampereella avaimet käteen -palveluna

Yhteistyö on kanssamme helppoa, sillä meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, toimiva palvelu ja laadukas lopputulos. Meiltä kylpyhuoneremontti Tampereella avaimet käteen -pakettina, jolloin asiakkaan vastuulle jää ainoastaan materiaalien valitseminen.

Toteutamme kylpyhuoneremontin Tampereella ja lähiseudulla. Aikataulutamme työt asiakkaan toiveiden mukaan ja urakka etenee käsissämme tehokkaasti. Pyrimme aina löytämään asiakkaallemme edullisimman kokonaisratkaisun ja järkevimmän toteutustavan. Meiltä saat myös ammattitaitoiset huoneistoremontit, maalaustyöt ja vahinkosaneeraukset, kuten vesivahinkokohteet.

Kun haluat, että kylpyhuoneen suunnittelu ja remontointi hoidetaan laadukkaasti, ole meihin yhteydessä!

Toteutamme myös sauna- ja huoneistoremontit

Copyright © 2024 A-Rakentajat Oy

Lähetä tarjouspyyntö