Rakennus­palveluiden
ammattilainen
Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontti Tampere – toiveidesi mukainen kylpyhuone

A-rakentajat tarjoaa laadukkaat kylpyhuoneremontit aina asiakkaan toiveiden mukaan. Saat koko paketin kosteusmittauksista kylpyhuoneen purkuun ja kasaukseen samasta osoitteesta.

Toteutamme kylpyhuoneremontit Tampereella ja lähialueilla pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Olemme mukavia ja ihmisläheisiä persoonia, ja haluamme jättää jälkeemme laadukkaasti ja siististi toteutetun remontin sekä tyytyväiset asiakkaat. Ota yhteyttä, niin toteutetaan toiveidesi mukainen kylpyhuone! Pystymme toteuttamaan urakat nopeallakin aikataululla.

Kysy lisää kylpyhuoneremontista

Kuinka kylpyhuoneremontti toteutetaan?

  • Arviokäynti paikan päällä
  • Tarjous
  • Asbestimittaukset
  • Kosteusmittaukset
  • Materiaalihankinnat
  • Kylpyhuoneen purku ja kuivaus
  • Pintojen korjaus ja uusiminen
  • Sähkö- ja lvi-työt kumppaneiden kautta

Asiakas voi tehdä kylpyhuoneremonttiin tarvittavat materiaalihankinnat itse tai jättää sen meidän huoleksemme. Kaakelit ja muut materiaalit painavat paljon, joten kuljetuspalvelumme toimii kätevänä apuna urakassa. Asiakas valitsee haluamansa materiaalit, me mitoitamme menekin ja noudamme tuotteet suoraan työmaalle.


Meille on kunnia-asia tehdä hyvää jälkeä

Siksi huolehdimme, että työnjälkemme säilyy kohteesta riippumatta laadukkaana, pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja tietenkin varmistamme, että myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Toteutamme kylpyhuoneremontit suunnittelusta toteutukseen vuosien tuomalla ammattitaidolla, tarvittiinpa kohteessa uudis- tai korjausrakentamista, vahinkosaneerausta, tilamuutosta, maalausta tai vain pientä pintaremonttia.

Oli työsi suuri tai pieni, meille se on aina yhtä tärkeä. Ota siis yhteyttä soittamalla 044 2715 298 tai sähköpostilla a.rakentajat@gmail.com, mikäli ajatuksissasi on kylpyhuoneremontti Tampereella tai lähialueilla! Keskustellaan ajatuksistanne yhdessä.

Lue alta toteutuneista kylpyhuoneurakoistamme ja kokemuksia meistä!


Asiakastarina: Rivitalohuoneiston kylpyhuoneremontti x 5, Tampere

80-luvun taloyhtiön kosteusvaurioista kärsineet osakehuoneistojen kylpyhuoneet saneerattiin uuteen uskoon. Koska rakennusajankohdalle tyypillisesti kylpytiloja ei ollut vesieristetty, ajan saatossa rakenteet olivat päässeet kastumaan ja saneeraus käynyt ajankohtaiseksi.

Vanhan kylpyhuoneen saneeraus alkaa asbestikartoituksesta. Pinnat purettiin, kastunut alue kartoitettiin ja aloitettiin kylpyhuoneiden kuivatus. Kun pesutilat saatiin jälleen kuiviksi, oli aika rakentaa uutta puretun tilalle. Osaan asuntoja uusittiin myös saunatilat. Yhtiössä oli sovittu, että asukkaat saivat valita tiettyyn hintaluokkaan saakka vesikalusteet pintamateriaalit sekä kaapistot.

Kaikkiin kaakelilattioihin asennettiin mukavuuslämmitykset, jotta kylpyhuoneen käyttö on mukavampaa. Samalla tekniikka muutettiin nykyvaatimusten mukaiseksi. Mm. viemäröintejä uusittiin, sillä lattiakaivot olivat osin hapertuneet ja rikkoutuneet.

Uutta, nykyaikaista ilmettä kylpyhuoneisiin saatiin vaihtamalla raskaat, kiinteät suihkuseinät tyylikkäisiin lasiseiniin.


Toteutamme siistit kylpyhuoneremontit Tampereen alueella

Me pidämme työmaan siistinä remontin aikana ja siivoamme jäljet urakan jälkeen. Kylpyhuone puretaan alipaineistettuna eli asuntoon ei tule pölyhaittoja. Huolehdimme siitä, että kylpyhuoneremontti haittaa asumista mahdollisimman vähän. Lisäksi pyrimme siihen, että tiedotamme asukkaita ja taloyhtiöitä remontin vaiheista mahdollisimman selkeästi.

Puramme kylpyhuoneen perusrunkoon asti ja korjaamme, jos rakenteista löytyy ongelmia. Meiltä saat myös kuivatuspalvelun. Kun kylpyhuone on kuiva, tasoitamme ja levytämme seinät, teemme vesieristeet sekä valamme ja laatoitamme lattiat. Sen jälkeen lvi- ja sähköasentajat tekevät tarvittavat viimeistelyt.

Kysy lisää kylpyhuoneremontista

Kylpyhuoneremontti avaimet käteen -palveluna

Yhteistyö on kanssamme helppoa, sillä meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, toimiva palvelu ja laadukas lopputulos. Meiltä kylpyhuoneremontti avaimet käteen -pakettina, jolloin asiakkaan vastuulle jää ainoastaan materiaalien valitseminen.

Palvelemme asiakkaita Tampereella ja lähiseudulla. Aikataulutamme työt asiakkaan toiveiden mukaan ja urakka etenee käsissämme tehokkaasti. Pyrimme aina löytämään asiakkaallemme edullisimman kokonaisratkaisun ja järkevimmän toteutustavan. Meiltä saat myös ammattitaitoiset huoneistoremontit, maalaustyöt ja vahinkosaneeraukset, kuten vesivahinkokohteet.

Kun haluat, että kylpyhuoneen suunnittelu ja remontointi hoidetaan laadukkaasti, ole meihin yhteydessä!

Toteutamme myös sauna- ja huoneistoremontit

Copyright © 2021 A-Rakentajat Oy

Lähetä tarjouspyyntö